Bed & Breakfast de Rijcke Rust

Pruimenstraat 6, 2310 Rijkevorsel

tel: +32(0)473/81.18.31

iconfinder social facebook circle 771367   iconfinder social instagram new circle 1164349

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Welkom!

Hartelijk welkom bij B&B de Rijcke Rust, een B&B met vier sterren waar warmte en huiselijkheid centraal staan. Onder het motto “ontdek, beleef, geniet” ontvangen Ria en Paul sinds december 2010 hun gasten in het Kempense Rijkevorsel, waar ze met hun bed & breakfast een oase van rust creëren. Het landelijke karakter van de accommodatie zorgt voor een waar thuisgevoel.

Gelegen in de Noorderkempen, te midden van groene weilanden en uitgestrekte velden, vormt de Rijcke Rust de ideale uitvalsbasis om te genieten van een rijk aanbod aan vlakke fietsroutes en prachtige wandelingen. De talrijke koloniedreven leiden je tot bij ons. Kom jij deze veelal nog onbekende, maar bijzonder charmante streek ontdekken?

De Rijcke Rust, ondergebracht in een losstaand hoevegebouw, is gelegen in een doodlopende straat en omgeven van groene vergezichten. De ezel, pony, sierkippen, het damhert en de alapca's in onze dierenweide voelen zich er alvast helemaal thuis. Toch bevinden we ons slechts op een boogscheut van het centrum van Rijkevorsel. Het beste van twee werelden kan u dus bij ons combineren.

De Rijcke Rust beschikt over vier stijlvol ingerichte kamers die een landelijke sfeer uitademen. Dat gevoel wordt doorgetrokken naar onze gemeenschappelijke leefruimte, waar u tussen 7.00u en 9.30u kan genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, een verkwikkend drankje uit de honesty bar kan nuttigen, en waar u ’s avonds gezellig kan nakaarten als ware het in uw eigen living. Ook ons zuidelijk gericht terras en onze lounge zijn daar uitermate geschikt voor.

Onze kamers

Ontdek onze vier kamers met landelijk karakter: Prunus, Malus, Pyrus en Juglans. De Latijnse benamingen voor respectievelijk ‘Pruim, ‘Appel’, ‘Peer’ en ‘Walnoot’ zijn een knipoog naar de Pruimenstraat, waar De Rijcke Rust gelegen is, de omliggende Appelstraat en Perenstraat, en de grote notelaar die zijn schaduw werpt over de B&B.

load more hold SHIFT key to load all load all

U  kan rechtstreeks boeken via de module rechtsonder op de pagina.

In geval van niet beschikbaarheid of andere vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen  

 door het invullen van onderstaand formulier.

Arrangementen kunnen enkel langs deze weg geboekt worden.

We behandelen uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Natuurlijk kan u ons ook steeds telefonisch bereiken op het nummer +32(0)473/81.18.31